U trendu

Naslovne strane za četvrtak 18. januar

Naslovne strane beogradskih dnevnih listova u izdanjima od četvrtka 18. januara pretežno pišu o učestvovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu, odluci premijera Kosova Aljbina Kurtija da ukine srpski dinar na prostoru Kosova i Metohije, preprodaji vaučera za subvencionisanje odmora u Srbiji i drugim temama.

ALO – Na naslovnoj strani vremenska prognoza za predstojeće dane „Danas plus 20, u nedelju minus 12“.

BLIC – „Kurti bi Srbe da ostavi bez plata i penzija“, o pretnjama Prištine Srbima sa Kosova i Metohije. „I Hrvati bi da vrate obavezan vojni rok“, nakon desetak dana od predlaganja ponovnog uvođenja obaveznog vojnog roka u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića iz Davosa „Omogućiti našem narodu da ostane na svojim ognjištima“. „Ukidanje dinara završni čin pred progon“, o dešavanjima na Kosovu i Metohiji. O nesreći u pogodu fabrike „Trajal“ u Kruševcu „Da krov nije izleteo, bilo bi još mrtvih“.

DANAS – Na internetu se pojavile ponude, ljudi preprodaju vaučere za subvencionisanje odmora u Srbiji „Prodaju turističke vaučere preko oglasa“. Premijer Kosova Aljbin Kurti najavio ukidanje dinara u toj pokrajini „Na gubitku samo Srbi sa Kosova i Metohije“.

INFORMER – „Srbija posle 40 godina dobija termoblok“, piše list.

KURIR – Pod naslovom „Napredak“ o prisustvovanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića Svetskom ekonomskom forumu u Davosu. Intervju sa ambasadorom SAD u Srbiji Kristoferom Hilom.

NOVA – „PIO fond nezakonito savetovao penzionere da poručuju lekove preko privatne firme“, piše list.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu „Tražio sam podršku za obične ljude na Kosovu i Metohiji“. „Preprodaju vaučere koji još nisu ni odštampani“, list piše o vaučerima za subvencionisanje odmora u Srbiji.

SRPSKI TELEGRAF – Poruke predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Svetskog ekonomskog foruma u Davosu „Svet da zaustavi Kurtijevo ludilo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar