U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 2. novembar

Naslovne strane beogradskih dnevnih novina za četvrtak, 2. novembar 2023. najavljuju tekstove o raspisanim izborima na republičkom i lokalnom nivou, dešavanjima na Kosovu i na Bliskom Istoku.

ALO – „Srbija bira svoj put“, raspisani izbori. Protest policije na Kosovu: „Lažeš nas, Kurti“, piše list.

BLIC – „Koalicije mač sa dve oštrice“, raspisani izbori. Bliski Istok: „Iran plete mrežu oko Izraela“.

VEČERNJE NOVOSTI – „46 dana bitke za glasove“, raspisani izbori. Cilj novog plana Zapada: „Kosovo da priznajemo mic po mic“.

DANAS – „Đilas: U strahu od poraza Vučić se vratio Šešelju“, piše list o raspisani izborima. „Dogovor izgleda nisu ni želeli“, desnica bez jedne liste.

NOVA – Intervju sa Miroslavom Aleksićem: „Pored Beograda šansa za promenu vlasti i u Srbiji“. „Panika zbog rejtinga, Šešelj uz Nikolića poslednja linija odbrane SNS“.

INFORMER – „Srbija ide na izbore“ raspisani izbori za 17. decembar. List piše: „Satanisti ili huligani, polomljeni krstovi na grobovima“, na pravoslavnom Železničkom groblju u Kikindi.

KURIR – „Trka počinje“, glasanje zakazano za 17. decembar, kampanja će trajati 45 dana. „Plavi šlemovi“, strani mediji da su u toku tajni pregovori da američki vojnici uđu u Gazu posle uništenja Hamasa, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List piše „Plan SAD, Indije i Izraela izazvao ratove“. „Dva šah mata za opoziciju u 48 sati“, list piše da je Srbija dobila pohvale iz MMF i Evropske komisije.

POLITIKA – „Životni standard i Kosovo glavne teme u kampanji“, raspisani izbori. Kosovo: „Priština nameće potpunu zabranu za KiM tablice“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Пошаљи коментар