Naslovne strane za četvrtak 21. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 21. decembar pišu o izborima održanim u Srbiji 17. decembra, upadu kosovske policije u kompleks „Rajska banja“ u Banjskoj i o hapšenju osumnjičenih za krivična dela u Velikoj Britaniji.

BLIC – Stručnjaci o formiranju vlasti u Srbiji: „Odugovlačenje sa vladom nije u interesu Srpske napredne stranke“. „Uhapšeni Srbin opljačkao Lamparda i Tamaru Eklston“, o Obrenovčaninu koji je organizovao krađe u Britaniji.

DANAS – List prenosi izjavu jednog od osnivača liste „Mi – Glas iz naroda“ Aleksandra Pavića: „Nećemo koaliciju sa vladajućom partijom“. Analiza upisa na fakultete Beogradskog univerziteta: „Studenti više biraju privatne fakultete“.

NOVA – „Nema čestitiki Vučiću na pobedi“, o tišini Zapada povodom održanih izbora u Srbiji. „Bez istrage protiv žandarma Vučka“, o odluci Tužilaštva za organizovani kriminal.

VEČERNJE NOVOSTI – „Prizivaju strance da ovde sude o izborima“, list piše o potezima prozapadne opozicije. O preuzimanju kompleksa „Rajska banja“ u Banjskoj list piše: „Srpsku banju Kurti predao policajcima“.

INFORMER – List piše o protestima opozicije ispred Republičke izborne komisije: „Đilasovci priznali da su lažovi! A i dalje hoće da ruše državu“.

KURIR – „Nestorović odškrinuo vrata saradnji sa SNS i SPS“ o mogućim koalicijama u Beogradu, piše list.

ALO – List pod naslovom „Zapad želi Majdan u Srbiji“, prenosi izjavu predstavnice ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marije Zaharove.

POLITIKA – „Protesti u Beogradu, Kurtijevi teror na KiM“ o nedavno održanim izborima i upadu prištinskih policijaca u „Rajsku banju“. Uhapšena grupa osumnjičena za krivična dela u Velikoj Britaniji: „Novac stečen pljačkama ulagali u nekretnine u našoj zemlji“.

SRPSKI TELEGRAF – „Obračun sa svojima: Vučićeva gvozdena metla“ list navodi da će biti novih kadrovskih rešenja u budućoj Vladi Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.