U trendu

Naslovne strane za četvrtak 22. februar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. februar 2024. godine, najviše pažnje posvetili su raspadu pokreta „Mi – Glas iz naroda“ doktora Branimira Nestorovića, a pišu i o novoj vladi, turizmu, Ekspu i vestima iz sveta.

ALO – „Opšti haos kod Nestorovića“, o odnosima u pokretu „Mi – Glas iz naroda“. „Evropljani ne veruju u pobedu Ukrajine“, navodi list.

BLIC – Potpuni raskol u Nestorovićevom pokretu: „Ceo sistem se raspao za 20 minuta“. Pravilnik za krizne situacije predviđa „U školama i alarm za uzbunu“. Iz tenisa lepa vest: „Novak Đoković na vrhu ATP liste bar do 1. aprila“.

VEČERNJE NOVOSTI – Branimir Nestorović najavio: „Formiraću sopstvenu stranku“. O projektu u Hrvatskoj: „Potapaju jame sa kostima 554 Srba“. Udari na narodne kuhinje na Kosovu: „Kurti im ne da ni na kazan“.

DANAS – Nejasno šta će se sve naći na završnom računu svetske izložbe Ekspo u Surčinu koja će koštati Srbiju 17 milijardi evra: „Plaćamo i ono što nema veze sa Ekspom 2027“. Novi zaplet u formiranju Skupštine Grada Beograda: „Raspao se Nestorovićev pokret Mi – Glas iz naroda“. Povodom tvrdnji predsednika Srbije da će nadležni podići optužnice protiv grupe na čelu sa Milanom Radojičićem: „Traže se olakšavajuće okolnosti za Banjsku“.

INFORMER – O nesuglasicama u pokretu „Mi – Glas iz naroda“, list piše u tekstu „Nestorovićev pokret pred raspadom?“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Stranci u Srbiji neće voditi istrage“.

KURIR – U tekstu „Eksplozija boginja“, o 11 novih slučajeva morbila u Srbiji. „Novina: Preko sajta e-Vaučer do jeftinijeg odmora u Srbiji“, piše list.

NOVA – Predsednik najavio da u ponedeljak počinju konsultacije o novoj Vladi, ali „Srbija protiv nasilja i NADA neće na kanabe kod Vučića“. Turbulentna dešavanja u taboru Branimira Nestorovića: „U raspadu pokret Mi – Glas iz naroda“. Hotel „Jugoslavija“ se prodaje za 27 miliona evra, nadmetanje 22. marta, a „Pored hotela planirane kule visine od čak 155 metara“.

POLITIKA – Novi zaplet posle razlaza u vrhu pokreta „Mi – Glas iz naroda“: „Šta će biti sledeći korak Branimira Nestorovića“. Otvoren 45. Međunarodni sajam turizma: „Vučić: Prošle godine prvi put u istoriji imali smo više stranih nego domaćih turista“. O ratu Rusije protiv Ukrajine: „Manje od 10 odsto Evropljana veruje u pobedu Ukrajine“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Vučićeve tri dobre vesti za Srbiju“, list piše o najavama za struju, gas i penzije. „Gori Njujork zbog Trampa“, o situaciji u SAD uoči ovogodišnjih predsedničkih izbora.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.