U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 22. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 22. jun 2023. pišu najviše o izjavi ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića da je poznato ko je ubio Olivera Ivanovića, o situaciji na severu Kosova i Metohije i odluci da Srbija bude domaćin međunarodnog sajma „EKSPO 2027“.

BLIC – „Znamo ko je ubio Olivera“, list prenosi izjavu ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića o ubistvu lidera Građanske inicijative „Sloboda, demokratija, pravda“ Olivera Ivanovića. „Đake najviše namučili Pupin i Stari Vujadin“, o završnom ispitu za osmake.

ALO – Sjajna vest: „Beograd domaćin Expo 2027“, piše list. Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić o ubistvu srpskog političara na Kosovu Olivera Ivanovića: „Olivera likvidirao Ejup, čuvaju ga u Nemačkoj“.

POLITIKA – „Jače veze dve nezavisne i slobodarske države“, o poseti predsednika Kube Srbiji. O odluci kosovskih institucija da zabrani ulazak kamiona sa srpskim tablicama „Dnevna šteta za neisporučenu robu na KiM oko 1,3 miliona evra“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ceo svet u Beogradu na EKSPO 2027“, o odluci da Srbija bude domaćin međunarodnog sajma 2027. godine. O novom hapšenju Srba na Kosovu: „Uhapsili Dragišu, pa kolima na Miloša“.

DANAS – „MUP istražuje očigledno, spisak objavio šef policije“, o šefu beogradske policije Veselinu Miliću koji je na konferenciji za novinare pokazao spisak 13-godišnjeg masovnog ubice iz Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“. „Građani kupuju samo najosnovnije“, list piše o životnom standardu u Srbiji.

NOVA – „Porodica Olivera Ivanovića sumnja u obmanu vlasti“, nakon Gašićeve izjave da je poznato ko je ubica. „Srpska lista koristi stanje na severu za obračun sa opozicijom“, piše list. „Optužio Jorgovanku Tabaković za mobing“, o sudskom sporu u Narodnoj banci Srbije.

INFORMER – Ubistvo u mafijaškom stilu u Beogradu: „Lažni kurir izrešetao Zemunca“, piše list. Sa Kosova i Metohije: „Kurti uhapsio još jednog Srbina optužio ga za zločin iz 1998!?“.

KURIR – Registrovan zvuk sa mini podmornice nestale u Atlantiku: „Drama“, piše list. „Opcije“, naslov teksta o mogućim rešenjima kosovska krize.

SRPSKI TELEGRAF – Ogromna čast za našu zemlju: „Srbija dobila Expo 2027“, piše list. „Operacija ‘Brajtlingt'“, list piše da je Darko Šarić, optužen za teška krivična dela, poklonio 11 skupocenih satova.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar