U trendu

Naslovne strane za četvrtak 24. avgust

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 24. avgust pišu o visokim cenama u prodavnicama i zahtevima za poskupljenjem grejanja, a bave se i poltičkim dešavanjima.

VEČERNJE NOVOSTI – „Gas diže račune grejanja“, o zahtevima elektrana za višim cenama. „Bratstvo sa moćnom tradicijom“, o 72. brigadi Vojske Srbije.

ALO – „Mali Lav hrabro primio terapiju“, o dvogodišnjem dečaka koji je prvi put u Srbiji primio najskuplji lek na svetu

BLIC – „Lave, lafe“, o tome da je dvogodišnji dečak prvi put u Srbiji primio najskuplji lek na svetu. List prenosi stav ambasadora SAD u Srbiji Kristofera Hila, u tekstu pod naslovom: „Hil: Vučić i Milošević se ne mogu porediti“.

DANAS – List piše da je Regulatorno telo za elektronske medije reagovalo protiv vlasnika Pinka na poziv predsednika Srbije, u tekstu pod naslovom: „Reakcija REM-a izraz lojalnosti vodji“. List piše da se posle najava da će policija koristiti opremu za snimanje otvorila rasprava o zloupotrebama, u tekstu pod naslovom: „Kamere krše privatnost gradjana, ali i policajaca“.

INFORMER – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u tekstu pod naslovom: „Vučić: Nisam dao podršku za hapšenje Vladimira Putina“.

KURIR – List piše da je dvogodišnji dečak Lav primio, prvi u Srbiji, najskuplji lek za SMA, u tekstu pod naslovom: „Srećno“.

NOVA – List piše da stručnjaci smatraju da je moguće smanjiti cene u prodavnicama, u tekstu pod naslovom: „Trgovci nas pljačkaju visokim maržama“. „Gori Grčka“, o vatrenoj stihiji u Grčkoj.

POLITIKA – „Nećemo da ćutimo na uvrede i prostakluke“, kaže predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić. „Srbija će tražiti hitnu sednicu SB pre oktobra“, kaže predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, u tekstu pod naslovom: „Vučić: Mogu da viđam Putina i Zelenskog“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar