U trendu

Naslovne strane za četvrtak 26. oktobar

Beogradski dnevni listovi u izdanju za četvrtak 26. oktobar pretežno pišu o puštanju u rad sistema „Pronađi me“ (Amber Alert) o brzom nalaženju nestale dece, o predstojećoj poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Briselu i o drugim temama.

ALO – „Kurti pravi put preko srpskog groblja“, o groblju kod Kosovske Mitrovice preko kog su prešle mašine. „Milion ljudi igra ‘Uzmi račun i pobedi'“, piše list.

BLIC – Sistem „Pronađi me“ pušten u rad u Srbiji „Sve o sistemu za nalaženje nestale dece“. „Vučić o Kosovu razgovara sa Makronom, Šolcom i Meloni“, o predstojećoj poseti Vučića Briselu.

VEČERNJE NOVOSTI – U Srbiji proradio sistem „Pronađi me“ koji obaveštava javnost o nestaloj deci „Objave na TV i SMS poruke ‘traže’ decu“. „Metohija zabranjena reč u Hagu“ sud ukinuo pun naziv Kosovo i Metohija.

DANAS – „U Beogradu upisano više od 10.000 novih birača“, list navodi da je Srpska napredna stranka pokrenula operaciju privremenog upisivanja birača iz drugih gradova u spiskove za Beograd.

INFORMER – „Putin sprema udar na Kijev svemirskom raketom?“, o navodima da je Rusija raketu koja služi za lansiranje u svemir pretvorila u bombu sa devet tona eksploziva. „‘Pronađi me’ traži nestalu decu u Srbiji“, o sistemu za obaveštavanje javnosti po uzoru na američki „Amber Alert“.

KURIR – Pod naslovom „U mišjoj rupi“, list piše da se Socijalistička partija Srbije „pravi mrtva dok Vučić prima žestoke udarce“. O sistemu za rano obaveštavanje javnosti „Pronađi me“, list piše u tekstu „Važan potez države“.

NOVA – „Tepićeva i Aleksić nosioci liste ‘Srbija protiv nasilja'“, piše list. Utakmica Crvene zvezde i Partizana „Derbi ‘večitih’ u Evroligi“.

POLITIKA – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pred odlazak u Brisel „Svima je jasno ko ne želi dijalog“. „Veća bezbednost dece uz sistem ‘Pronađi me'“, o početku rada sistema o obaveštavanju javnosti o nestaloj deci.

SRPSKI TELEGRAF – „Pacovi iz SNS zabijaju nož u leđa Vučiću“, o bivšim funkcionerima Srpske napredne stranke. List prenosi izjavu mađarskog premijera Viktora Orbana „EU je parodija SSSR“, i odgovor visokog predstavnika EU Žozepa Borela „Ako vam se ne sviđa, vi idite“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar