Naslovne strane za četvrtak, 27. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 27. jun pišu o novoj rundi dijaloga Beograda i Prištine u Briselu, o američkim predsedničkim izborima, o Evropskom prvenstvu u fudbalu u Nemačkoj i o drugim temama.

ALO – List piše o večerašnjem prvom duelu Bajdena i Trampa u predizbornoj kampanji „Sposobnost kandidata pod lupom birača“. Donosi i izjavu ministra finansija Siniše Malog „Ekspo će dovesti tri miliona ljudi u Srbiju“.

BLIC – „Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastanemo“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Briselu. List piše i da je selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković – Piksi „na stubu srama“ posle neuspeha svog tima na EP u tekstu „Kiksi, svi gresi selektora“.

DANAS – Pod naslovom „Ko plaća putovanja predsednikovog sina“, list pita da li će Agencija za sprečavanje korupcije istražiti o čijem trošku je Danilo Vučić išao na Evropsko prvenstvo. Piše i o grupi koja je pešice krenula u Gornje Nedeljice na protest protiv otvaranja rudnika litijujma Rio Tinto „Noge ne osećamo, gura nas podrška ljudi“.

INFORMER – „Piksi mora da ide“ o mogućoj smeni selektora zbog neuspeha na EP. List prenosi izjavu predsednika Srbije „Kurti neće dogovor“.

KURIR – „Redovni sistematski pregledi i zdravi obroci od malih nogu“ o merama koje će država preduzeti kako bi se poboljšalo zdravlje dece.

NOVA – List piše da se desio slom reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, a prenosi i da „Crna Gora i BiH deci plaćaju logopeda, a Srbija nema novca“. Niška opština Medijana dobila novo rukovodstvo „Dr Milić: Neće više biti rasipanja para“.

POLITIKA – „Vlada i predsednik vode identičnu politiku o KiM“, piše list. „Sve više prevara u kojima se koristi veštačka inteligencija“ o zloupotrebama tehnologije.

SRPSKI TELEGRAF – „Kurti pobegao Vučiću s megdana“ o nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.