U trendu

Naslovne strane za četvrtak 28. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka, 28. decembra pišu o izgradnji BIO4 kampusa na Voždovcu, o potonuću splava „Kartel“ na kome je bilo pet puta više ljudi od dozvoljenog i o posleizbornim temama.

BLIC – „Do nove Vlade u šest koraka“, novi kabinet u Nemanjinoj možda tek na proleće. List piše i da lekari upozoravaju na udružene infekcije: „Sudar virusa“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Najčešća prezimena razljutila Hrvate“, panika od svega što liči na srpsko, piše list. List piše o priznanju KM tablica pod naslovom „Borko predao KM tablice, sad bi to da kače Vučiću“.

DANAS – „Samo REM ne primećuje medijski teror SNS-a“, izveštaj Regulatornog tela za elektornske medije o izveštavanju televizija tokom kampanje. List prenosi i izjavu glumice Svetlane Bojković o Vučićevim saznanjima da ProGlas planira upad u institucije: „Možda oni nešto planiraju, pa to imputiraju nama“.

POLITIKA – „Pomen za srpske žrtve prvog logora u modernoj Evropi“, kroz stratište u Doboju, koje je 1915. formirala Austrougarska, prošlo je 45.000 Srba, a stradalo 12.000. List piše i da „Hrvatski mediji likuju zbog nasilja u Srbiji“.

NOVA – „Optužbe za rušenje države režirao Vučić“, borci za odbranu izborne volje za režim gori od najopasnijih kriminalaca, piše list. Nova piše i da „Mišković radi sa državom kao da nije „državni neprijatelj“.

KURIR – „Afera“ – „heroj“ srpske opozicije Andreas Šider sa ženom pod istragom zbog korupcije u Austriji, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da je počela izgradnja BIO4 kampusa: „Dokaz da Srbija grabi napred“.

INFORMER – „Sekirom ubio oca“, stravičan zločin u Temerinu.

ALO – „Država daje 300.000 za pokretanje biznisa“, subvencije za pokretanje posla. List piše da opozicija „sprema pakao za Novu godinu“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar