U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 3. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 3. avgust 2023. godine, pišu o protestima „Srbija protiv nasilja“ i o tome šta se dešavalo tokom tri meseca od masovnog ubistva u beogradskoj Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

ALO – „Peking i Moskva drže svet u šaci, cena nafte ide u nebesa“, piše list.

BLIC – Pod naslovom : „Ribnikar“, misterije, zablude i šok detalji“ list piše da su prošla tri meseca od kada je učenik izvršio masovno ubistvo.

VEČERNJE NOVOSTI – „Pokretni šalteri u selima“ bi pomogli tanođnjim penzionerima, piše list.

DANAS – „Tužilaštvo da izvadi predmete iz fijoka“ – piše list o protestu „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu najvljenom za subotu i o protestiima u drugim gradovima. „Pretnje smrću zbog novinarskog rada“ novinara Danasa Vojina Radovanovića.

INFORMER – „Masovnom ubici spalili kuću“, o vikendici U.B, koji je ubio devet osoba u selima kod Mladenovca.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Sa Severnom Makedonijom se odlično razumemo“. U tekstu „Više nije san“, list piše da će Srbija do kraja godine imati 1.000 kilometara autoputeva.

NOVA – „Tragediju u ‘Ribnikaru’ vlast gura u zaborav“, piše list povodom tri merseca od ubistva u beogradskoj školi. „Meso ćemo kupovati na grame“ – o posledicama afričke kuge svinja u Srbiji.

POLITIKA – „Nekima je performas važniji od zakona“, kaže potpredsednica Skupštine Srbije Elvira Kovač. „Bratski odnosi naroda bez otvorenih pitanja“, o sastanku predsednika Srbije i Severne Maonije, Aleksandra Vučića i Steve Pendarovskog u Manastiru Prohor Pčinjski u sredu.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Ikona za Vučića“, list piše o poseti predsednika Severne Makedonije Steva Pendarovskog Srbiji. „Operacija ‘Vetar’, rat Mladića i Karadžića bog Sarajeva“, o ratu u Bosni i Hercegovini pre 30 godina.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar