U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 30. maj

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak 30. maj pišu o sudaru automobila i autobusa kod Malog Požarevca, napadu na novinara Vuka Cvijića, lokalnim izborima, dogovoru vlade i prosvetnih radnika i drugim temama.

BLIC – „Ko to puca na decu iz vazdušne puške“, o hapšenju muškarca koji se sumnjiči da je ranio devojčicu na Kalemegdanu. „Na izborima se sve vrti oko 50 odsto“, o predstojećim lokalnim izborima.

VEČERNJE NOVOSTI – Vršilac dužnosti direktora „Srbijagasa“ Dušan Bajatović u intervjuu za list kaže „Posvađana opozicija nema plan za državu“. List piše o saobraćajnoj nesreći blizu Mladenovca u kojoj je stradala jedna osoba, a povređeno skoro 40.

DANAS – „Udario me pesnicom u glavu“, o napadu direktora „Srpskog telegrafa“ na novinara nedeljnika „Radar“. „Vučić prvo plaši narod da bi postao ‘spasilac'“, piše list.

NOVA – „Direktor Srpskog telegrafa udario pesnicom Vuka Cvejića“, o incidentu u Kosovskoj ulici. „Zaspao za volanom pa se zakucao u autobus, 37 povređenih“, o sudaru kod Malog Požarevca.

POLITIKA – Premijer Srbije Miloš Vučević u intervjuu za list: „Srbija je željna pobeda i nacionalnog optimizna“. „Za napad na profesora do osam godina zatvora“, o dogovoru Vlade i prosvetnih radnika i izmenama Krivičnog zakonika.

KURIR – „Finiš“, u izbornoj kampanji lokalne teme u senci nacionalnih. List piše i da su Vlada i sindikati prosvete postigli dogovor, „Za napad na prosvetare do osam godina robije“.

SRPSKI TELEGRAF – „Stranci dali pare kao nikad dosad“, jedini cilj: Vučićeva glava, piše list. List piše i da je otac osumnjičenog za ubistvo Danke Ilić izašao iz pritvora.

ALO – „Srbija bira bolje sutra“, večeras u ponoć se završava kampanja za lokalne izbore, piše list. List prenosi i otkriće Džefrija Saksa koju je zapad godinama čuvao: „Srbija je bombardovana da spasu vojnu industiju“.

INFORMER – „Putin: Evropa se igra životom“, upozorenje predsednika Rusije. Država daje pola miliona za prvo dete, za drugo 600.000 dinara, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.