U trendu

Naslovne strane za četvrtak 30. novembar

Beogradske dnevne novine u izdanjima za četvrtak 30. novembar, na prvim stranama pišu o izborima, novcu koji vlast daje penzionerima i srednjoškocima, Kosovu, protestu roditelja dece ubijene u OŠ „Vladislav Ribnikar“.

ALO – „Danas počinje isplata 20.000 dinara penzionerima“, piše list. List prenosi izjavu predsednika Srbije – „Vučić: Stanci i tajkuni uložili desetine miliona evra da me svrgnu“.

BLIC – „Političar optužen za silovanje“, otpužnica protiv novosadskog političara. Vremenske prilike: „Za 48 časova od 0 do 23 stepena pa opet na nulu“.

VEČERENJE NOVOSTI – „Beogradu predlažu sramnu trampu“, list piše da je američki ambasador Kristofer Hil ponudio ZSO a da Srbija ne ometa članstvo Kosova u UN. Najava: „‘Pande’ na struju iz Kragujevca“.

DANAS – Protest roditelja đaka ubijenih u OŠ „Vladislav Ribnikar“: „Ko se pravi da se 3. maj nije desio“. Izborna kampanja: „Šešelj je u SNS uticajniji od Vučevića“, piše list.

NOVA – O privatnom snimku opozicionog političara Đorđa Miketića: „Vučić i BIA tandem za niske izborne strasti“. Nenad Jezdić dobitnik nagrade „Raša Plaović“ „Ne prepuštam se konvencijima u tome je sloboda“.

INFORMER – Sa mitinga u Užicu iz obraćanja predsednika države Aleksandra Vučića: „Služim Srbiji ne strancima ili tajkunima“. „Drogirao se snimao pa napao državu da ga špijunira“, naslov teksta o privatnom snimku opozicionog političara Đorđa Miketića.

KURIR – „Krvna osveta“, u Španiji uhapšen opasan kriminalac iz Srbije koji je planirao da likvidira ubice svog brata. List piše: „Povišica: Od Nove Godine lekari specijalisti zarađivače više od 1.200 evra“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da nema istrage, kako navodi, protiv šefa mafije: „Filipa Koraća štite srpski tužioci?“ List piše „Prosečna plata biće 1. 400 evra, penzija 600“.

POLITIKA – Kampanja „Vučić: U svrgavanje vlasti uloženo desetine miliona evra“. Najava „Šumadija čeka ‘pandu'“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar