U trendu

Naslovne strane za četvrtak 4. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 4. april 2024. godine, pišu o raspisivanju beogradskih izbora i nastavku potrage za dvogodišnjom devojčicom iz Bora.

ALO – „Izbori za Beograd održaće se 2. juna“ o odluci predsednice Skupštine Ane Brnabić. „Za vikend čak 30 stepeni“ o visokim temperaturama tokom narednih dana.

BLIC – Raspisani novi izbori u Beogradu: „Na glasanje 2. juna, ali su ostale bar dve dileme“. Nove fotografije iz Beča važan trag u potrazi za devojčicom: „Otkriveno lice žene u crvenom koja vodi devojčicu“. O cenama maturske večeri: „Ol inkluziv 100 evra“.

VEČERNJE NOVOSTI – Za 2. jun raspisani izbori u Beogradu: „Vlast protiv ucena, bojkot opet u vazduhu“. O nestaloj devojčici: „Roditelji na snimku prepoznali malu Danku“. Uručene nagrade za 61. najplemenitiji podvig godine: „Oni su nas nagradili“.

DANAS – Izbori u Beogradu: „Opozicija hoće bojkot izbora i poziva na otpor“. Funkcioner SPS Toma Fila o inicijativi predsednika Privremenog organa Beograda Aleksandra Šapića da se ostaci tela Josipa Broza prenesu u Kumrovec: „Premeštanje Tita neće moći da prođe“. Šta sve roditelji plaćaju u okviru cene ekskurzije „Pet cifara za samo jedan dan“.

INFORMER – „Danka je živa“ o saopštenju austrijske policije da je na snimku verovatno nestala devojčica iz Bora. „Đilasovci neće na izbore, prete građanskim ratom“ o mogućem bojkotu i izlasku na ulice.

KURIR – „Ana Brnabić raspisala izbore“ o novom glasanju za odbornike beogradske skupštine. „Lavina ubila srpskog alpinistu“ o nesreći na Triglavu.

NOVA – Propali pregovori vlasti i opozicije o uslovima za izbore: „SNS neće izbore u jednom danu da bi mogao da preseljava birače“. O nestaloj devojčici: „Austrijska policija veruje da je dete sa snimka iz Beča Danka“. Povodom smrti sineaste Veljka Bulajića: „Maestro partizanskih blokbastera“.

POLITIKA – „Glavni grad bira odbornike 2. juna“ – piše list. O nestaloj devojčici: „Porodica prepoznala Danku na snimku iz Beča“. Četvrt veka od NATO bombardovanja u Novom Beogradu: „Dan kada je Toplana pretvorena u buktinju“.

SRPSKI TELEGRAF – „Izbacite Tita, neka tu budu srpski Heroji“ o predlogu predsednika Privremenog organa Beograda da Kuća cveća, odnosno Muzej istorije Jugoslavije, postane muzej srpske istorije, a da se Josip Broz Tito koji počiva u njoj vrati u Kumrovec. „Putinu se javilo 100.000 dobrovoljaca“ list piše da su Rusi navodno voljni da ratuju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar