Naslovne strane za četvrtak, 4. jul 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o vremenskim nepogodama u Srbiji, projektu „Jadar“ i drugim temama.

ALO – Pod naslovom „Špijuniraju nas“ list piše da sa teritorije Kosova i Metohije i susednih zemalja osmatraju srpsku vojsku. „Tramp i Putin već pregovaraju o Ukrajini“, o tvrdnjama evropskih medija.

BLIC – „Heroji iz bujica“, spasavali ljude, ronili do slivnika, sklanjali stabla. List piše i da leto sprema još iznenađenja: „Novi tropski talas pogon za novu oluju“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ratko ne može da govori“, izjavio sin generala Mladića. List prenosi i autorski tekst Aleksandra Vulina: „Laž o jednakosti Staljina i Hitlera“.

DANAS – „Glavne prepreke kaskanje reformi“, da li će Srbija uspeti da pre kraja godine dobije novac iz Plana rasta EU, pita list. „Sistem otkazao, građani u riziku na svakom koraku“, piše list.

NOVA – „Finansijer SNS radi na Nacionalnom stadionu za 152 miliona evra“, firme Dragoljuba Zbiljića dobila vredan državni posao. List piše i da „Rusija sumnja da Srbija prodaje oružje Ukrajini“, iza kulisa susreta predsednika Srbije i zamenika Sergeja Lavrova.

INFORMER – „Kurti slao dronove na Srbiju“, list piše o navodima da je primećeno podizanje dronova „bajraktar“ iz pravca Đakovice.

KURIR – „Kristofer Hil: Srbi i Amerikanci imaju mnogo više sličnosti nego razlika“ navodi ambasador SAD u Srbiji u intervjuu za list. „Heroji“, o radnicima JKP „Gradska čistoća“ koji su spasavali ljude u poplavama.

SRPSKI TELEGRAF – Pod nasovom „Projekat Jadar ne ugrožava reke“, list piše da su studije naučnika „otklonile svaku sumnju“. „Veštačke oluje i poplave“, list piše da oluje izaziva čovek.

POLITIKA – „Region dočekao na nož poruke mira iz Srbije“, piše list. Politika piše i da je „Belorusija u Šangajskoj organizaciji za saradnju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.