U trendu

Naslovne strane za četvrtak 6. jul 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o dešavanjima u Skupštini Srbije, rezultatima prijemnih ispita, situaciji na Kosovu i drugim temama.

ALO – List piše o navodima da se preko Srpske pravoslavne crkve krijumčari oružje na Kosovo „Lažima ugrozili živote monaha“.

BLIC – „Postkovid drma škole“, o rezultatima prijemnih ispita i male mature.

VEČERNJE NOVOSTI – O prestanku poskupljenja u Evropi „Cene i kod nas moraće da idu dole“.

DANAS – Istraživanja Agencije Stata „‘Srbija protiv nasilja’ u Beogradu jača od vlasti“. „Besramnog Martinovića štiti naprednjačka većina“, o dešavanjima na sednicama Skupštine Srbije.

INFORMER – „Ukrajinci planiraju da gađaju nuklearnu elektranu raketom“, list prenosi ruske navode o ratu u Ukrajini.

KURIR – „Nedopustivo: Martinović uvredio ljude bez dece“, list piše o obraćanju ministra za državnu upravu i lokalnu samoupravu Aleksandra Martinovića u Skupštini Srbije.

NOVA – O glasanju o nepoverenju ministru unutrašnjih poslova Bratislavu Gašiću „Pobedila SNS glasačka mašinerija, Gašić ostao“.

POLITIKA – „Demantovane neistine britanske poslanice“, o navodima da se preko Srpske pravoslavne crkve krijumčari oružje na Kosovo. „U Zaporožju pripremljena scena za ‘atomski Armagedon'“, o stanju na ratištu u Ukrajini.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o oružju koje navodno poseduje Rusija „Putinove leteće ubice misterija za Zapad“. „Vozač Volta pokosio ženu na pešačkom prelazu“, o nesreći u Beogradu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar