Naslovne strane za četvrtak, 6. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 6. jun, pišu o povredi tenisera Novaka Đokovića, o rezultatima lokalnih izbora u Nišu i o drugim temama.

BLIC – „U Nišu moguć beogradski scenario“ o rezultatima na lokalnim izborima. O operaciji kolena Đokovića: „Šta i kako dalje“.

VEČERNJE NOVOSTI – Pod naslovom „Propušta Vimbldon, spreman za Pariz?“, list piše o Đokoviću. „Čerčil hteo u rat sa Rusima“ – osam decenija od iskrcavanja saveznika u Normandiji.

DANAS – „RTS pokazao potpunu servilnost prema Vučiću“ piše list o gostovanju predsednika Srbije u Dnevniku 2. „Samo jedinstvena opozicija garantuje promene“ o mogućim potezima „bojkotaša“ nakon lošeg rezultata na izborima.

NOVA – „Odbranićemo volju građana, ali neću biti gradonačelnik“, kaže doktor Dragan Milić nosilac istoimene izborne liste u intervjuu za taj list. „Đoković hitno operisan jer želi na Igre u Parizu“, piše list.

POLITIKA – Pod naslovom „Konfrontacija između ‘Sorosoida’ i ‘Orbanoida'“ list piše o izborima za Evropski parlament. O ĐokovićU: „Oporavak zavisi od težine povrede“.

KURIR – „Ko ovde laže“, misterija u Boru. List piše i o fudbalskoj reprezentaciji Srbije pred nastup na Evropskom prvenstvu, „Bušni ko sir“, loša odbrana „orlova“.

SRPSKI TELEGRAF – „Bajden preti: Novi front s Putinom na Balkanu“, američki predsednik otkrio planove. List prenosi i svoja saznanja, „Jokić igra za Srbiju“, sve bliže odluci.

INFORMER – „Sava svi odjavili“, a on umislio da je Tito. List piše i da će „Srbija od turizma zaraditi 3 milijarde“, stranci u sve većem broju hrle u našu zemlju.

ALO – „Ramštajn prva ruska meta“, Zapad se sprema na sukob bez obzira na posledice. List piše i da su huligani „Pretukli dečaka (17), pa se svete njegovom ocu“, ljuti što ih je prijavio.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.