Naslovne strane za četvrtak 7. decembar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 7. decembar pišu o ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji, o predstojećim izborima, o dolasku suosnivača kompanije „Epl“ Stiva Voznijaka u Srbiju i drugim temama.

BLIC – „Vanju oteli i ubili zbog dedinog blaga“, o ubistvu devojčice u Severnoj Makedoniji. Pod naslovom „U opasnosti smo od izumiranja vrste i zato moramo da pogledamo gore“, list piše o konferenciji ekoloških i biznis lidera na Kopaoniku.

ALO – Zločin u Severnoj Makedoniji: „Ubicu odao fejsbuk“. „Genije postao Srbin“, o dolasku Stiva Voznijaka.

VEČERNJE NOVOSTI – Ministarka zdravlja Danica Grujičić navodi za list „Veteranima napokon zdravstvena knjižica“. „Berbokova mirođija i u srpskim izborima“, o izjavama šefice nemačke diplomatije.

DANAS – „SPS kao vreća za predizborno udaranje“, o odnosima Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije. „Neslana šala ili uvreda žrtava Holokausta“, o fotomontaži predsednice Saveta REM-a Olivere Zekić u nacističkoj uniformi.

NOVA – „Razočarani naprednjaci mogu da se okrenu SPS-u“, navodi list. Kandidat liste „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnika Šapca Nebojša Zelenović navodi za list: „Konačno će se desiti 6. oktobar, banditi u politici će na sud“.

INFORMER – Stiv Voznik: „Promovisaću interese Srbije sve dok sam živ“, piše list. Zločin u Severnoj Makedoniji: „Ćerku predao dželatu da bi mu isplatio dug“.

KURIR – „Došao Stiv Voznijak“, piše list o dolasku suosnivača Epla u Srbiju. „Šampion“, o Luki Miloševiću učeniku srednje vojne škole osvajaču brojnih medalja u straljaštvu.

SRPSKI TELEGRAF – Zločin u Severnoj Makedoniji „Vanju ubila sekta“. Došao Stiv Voznijak, osnivač Epla dobija naš pasos, piše list.

POLITIKA – „Državljanstvo Srbije za Stiva Voznijaka“, o poseti suosnivača kompanije „Epl“. Kandidat zliste „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnika Beograda Vladimir Obradović kaže za list „Potpuna otvorenost u radu biće imperativ“. Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenjuje „U srpskoj politici postoje dva i po političara“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.