U trendu

Naslovne strane za četvrtak, 7. septembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 7. septembar 2023, pišu o mogućim vanrednim parlamentarnim i beogradskim izborima u decembru, pištaljkama i vuvuzelama na sednici Skupštine Srbije i svedočenju inspektora Milana Isakova u slučaju „Jovanjica“.

ALO – „Zelenović i Ćuta se rastali zbog Fejsa“, o raskolu u opozicionoj partiji Zajedno.

BLIC – O mogućim vanrednim parlamentarnim izborima u tekstu „Četiri putića vode do izbora“. „Bez struje i vode smo, nismo smeli ni na ulicu“, o srpskim turistima zarobljenim u poplavama u Grčkoj.

VEČERNJE NOVOSTI – „Na izbore najranije 17. decembra“, piše list i dodaje da će narednih dana biti doneta odluka da li će beogradski izbori biti spojeni sa parlamentarnim. O sednici Skupštine Srbije pod naslovom „Penjali se na klupe, duvali u vuvuzele“.

DANAS – „Isakov: U Jovanjici sam video fabriku droge“, prenosi list svedočenje inspektora. „Otkaz bivšem direktoru EPS-a okačen na oglasnu tablu“, piše list.

INFORMER – „Namerno vozio u kontrasmeru“,o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca.

KURIR – List piše o mogućim terminima za izbore, u tekstu pod naslovom: „Stručnjaci: Izbori početkom 2024. Glasanje za Beograd malo verovatno, deo opozicije zbunjuje svoje birače.

NOVA – „Dva scenarija za izbore u Srbiji“, o mogućim izborima u decembru. Inspektor Milan Isakov u svedočenju pred sudom tvrdi: „Poslali su me u zatvor jer sam uhapsio Koluviju“.

POLITIKA – „Rebalans uz vuvuzele“, o sednici Skupštine Srbije. „Redovne vojne vežbe rezervista širom zemlje“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da je u Vojvodini potvrdjen novi soj kovida, pod naslovom: „Eris, vraćaju se maske?“. 

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar