U trendu

Naslovne strane za četvrtak 8. februar

Dnevni listovi u izdanjima za četvrtak, 8. februara, pišu o susretu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i nemačkog ministra odbrane Pistorijusa, o sve većem broju dece obolele od velikog kašlja i prvom registrovanom slučaju malih boginja u Srbiji, o rezoluciji Evropskog parlamenta o izborima u Srbiji, stopiranju transporta srpskog novca na Jarinju, o sednici Saveta bezbednosti UN zbog krize na Kosovu i drugim temama.

ALO – Najava sednice Saveta bezbednosti UN: „Borba za Kosovo u Njujorku“. Registrovan prvi slučaj malih boginja u Srbiji posle više od 10 meseci „Alarmantno: Prete nam male boginje“, piše list.

BLIC – List piše o vanrednoj sednicu Saveta bezbednosti UN „Tri opcije, tri dileme i jedna caka“. „Ukradu vam ime, novac, na kraju čak i prijatelje“, o sve učestalijim krađama identiteta na društvenim mrežama.

VEČERNJE NOVOST – „Na Jarinju blokirali dinar za plate i penzije“, list piše o dešavanjima na Kosovu i Metohiji. Mere protiv velikog kašlja „Vakcinacija za osmake, po preporuci i za trudnice“.

DANAS – Komisija za istraživanje ubistava novinara objaviće podatke do kojih je došla u istraživanju ubistva Slavka Ćuruvije „Moramo da dišemo za vrat ovoj presudi“. „Traže istragu o izborima i blokadu novca za Srbiju“, o usvajanju Rezolucije Evropske unije o izborima u Srbiji.

INFORMER – List prenosi Vučićevu izjavu: „Ukidanjem dinara Kurti ukida Srbe“.

KURIR – Najava obraćanja predsednika Srbije na sednici Saveta bezbednosti: „Ceo svet će čuti istinu o Kosovu“. Male boginje se vratile u Srbiju „Oboleo dečak koji nije primio MMR vakcinu“.

NOVA – „Požar u ‘Namenskoj’, povređeno osmoro radnika, dvoje teže“, o nezgodi u fabrici u Lučanima. Lekari apeluju da se ponovo uvede provera brisa iz grla i nosa „Virusi haraju vrtićima, spas u strožoj kontroli zdravlja dece“.

POLITIKA – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića nakon sastanka sa ministrom odbrane Nemačke „O politici Srbije odlučuju samo njeni građani“. „Kurtijev džihad na dinar“, o stopiranom transportu srpskog novca na Jarinju.

SRPSKI TELEGRAF – Predstavnici opozicionih na sednici Evropskog parlamenta „Opozicija otišla u Strazbur da kuka“, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar