U trendu

Naslovne strane za nedelju, 12. novembar 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 12. novembar pišu o obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu, predstavljanju kandidata za projekat „Najdomaćin 2023.“ koji podržava Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, i o drugim temama. 

BLIC – „Kako su Srbi dočekali Teslu u jedinoj njegovoj poseti Beogradu“, o poseti američkog pronalazača srpskog porekla Nikole Tesle Beogradu. Predstavljanje kandidata za „Najdomaćina 2023.“ u tekstu „Pravi krompir dolazi sa imanja Sićovića, a Simići imaju jednu od najvećih farmi goveda“. 

VEČERNJE NOVOSTI – Intervju sa predsednikom Pokreta socijalista Aleksandrom Vulinom „Priznavanje Kosova biće galopirajuće ako Vučić ne bude na vlasti“. 

POLITIKA – O obeležavanju Dana primirja u Prvom svetskom ratu „Veliki rat je ogledalo srpske duše“- Razgovor nedelje sa ambasadorom Meksika u Srbiji Karlosom Isaurom Feliksom Koronom „“Ne priznajemo nijedan dokument Kosova. U Temi nedelje list istražuje da li će se stomatolozi vratiti u domove zdravlja „Šansa za 1.100 nezaposlenih zubara“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar