U trendu

Naslovne strane za nedelju 14. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 14. april 2024. pišu o tome kako je kosovska policija uhapsila Srbina Srećka Sofronijevića na prelazu Brnjak, o finansijskim izveštajima fudbalskih klubova i o napadu Irana na Izrael.

ALO – „Iran napao Izrael“, o dešavanjima na Bliskom istoku. O vremenskim prilikama list piše: „Danas 32 stepena, u sredu 17“.

BLIC – O finansijskom izveštaju Agencije za privredne registre „Partizan u debelom minusu, Zvezda u plusu 3,7 miliona evra“. Istraživanje „Klima-uređaji leti podignu spoljnju temperaturu i za dva stepena“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o hapšenju Srećka Sofronijevića iz Zvečana, na prelazu Brnjak: „Srećka pre tri godine ranili, sad ga uhapsili“.

INFORMER – List prenosi izjavu ministra finansija Siniše Malog „Prva linija metroa do 2029“.

KURIR – Ministar bezbednosti BiH Nenad Nešić u intervjuu kaže „Dodik je ugrožen, obezbeđenje je dužno da ga štiti“. List prenosi izjavu predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić: „Vučić je i sam žrtva genocida nad srpskim narodom“.

POLITIKA – U Temi nedelje list piše o budućnosti nuklearski u Srbiji u tekstu pod naslovom „Energija koja može da promeni lice naše zemlje“. Razgovor nedelje sa advokatom Antom Nobilom, koji zastupa predsednika Republike Srpske Milorada Dodika: „Cilj postupka protiv Dodika je njegova politička eliminacija“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o potrazi za telom dvogodišnje Danke Ilić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.