U trendu

Naslovne strane za nedelju, 20. avgust 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 20. avgust 2023. godine pišu o poseti predsednika Srbije Aleksanda Vučića Mađarskoj gde mu je uručeno odlikovanje Eparhije budimske, a pišu i o tome ko želi da zalapi Balkan, kao i da je Turska raj za skrivanje vođa balkanskih kartela.

BLIC – Glumica Tanju Bošković u intervjuu kaže „Hrabrosti nedostaje onima koji imaju dara“. List piše: „Hleba, igara i salona lepote“ – svakog dana u Beogradu se otvore dve nove kozmetičke radnje

VEČERNJE NOVOSTI – Zašto nema Leksikona važnih Srba u Hrvatskoj, pita list. „Gaga, zauvek gospodin i šmeker“, sećanje na glumca Dragana Nikolića, koji bi danas napunio 80 godina.

POLITIKA – Biseri prirode na udaru divlje gradnje, naslov teme nedelje ovog lista. Zlato iz Bora se prioritetno prodaje Narodnoj banci Srbije, kaže rukovodstvo Ziđina.

KURIR – Niko u regionu ne treba olako da upotrebljava reč „rat“, piše list. List piše i o herojima koji su spasavali tuđe živote i rizikovali svoj u masakrima i nesrećama.

ALO – Ivana napada zlato, piše list pred nastup Ivane Vulete u finalu Svetskog atletskog prvenstva u Budimpešti.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar