U trendu

Naslovne strane za nedelju, 22. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 22. oktobar pišu o poseti „velike petorke“, izaslanika Evropske unije i Sjedinjenih Američkih Država Prištini i Beogradu, o početku 66. Međunarodnog sajma knjiga u Beogradu, i o drugim temama.

BLIC – „Lajčak upozorio Kurtija: ZSO što pre“, o porukama sa sastanka predstavnika „velike petorke“, izaslanika EU i SAD koji su u subotu posetili Prištinu i Beograd. List piše o nagradnoj igri „Najdomaćin“ za koju su prijave u toku „Posle poziva ministarke Tanasković utrostručen broj prijava za izbor za ‘Najdomaćina'“.

VEČERNJE NOVOSTI – O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa predstavnicima EU i Sjedinjenih Američkih Država „Težak razgovor sa ‘petorkom'“. „Kurti sad počeo da isteruje i monahe“, o otkazivanju produženja boravka igumanu manastira Devine vode, od strane kosovskih vlasti.

POLITIKA – „Otvoren 66. Međunarodni beogradski sajam knjiga“, list piše o otvaranju Međunarodnog sajma knjiga na Beogradskom sajmu. Reditelj Radoš Bajić u Razgovoru nedelje za list kaže „‘Herojima Halijarda’ dirnuo sam u osinjak“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar