Naslovne strane za nedelju, 23. jun 2024. godine

 Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 23. jun pišu o fudbalskoj utakmici Srbije i Danske koja je odlučujuća za obe reprezentacije, ali i o muškarcu iz Zrenjanina koji je do smrti pretukao ženu, pa pozvao policiju.

ALO – „Gori Evropa“, o požarima u Grčkoj i na Siciliji. „Hrvati priznali: Vučić spasao Srbiju od kolapsa sa strujom“, piše list. 

BLIC – „Kako je samo Srbija izbegla blackout“, nakon kolapsa elektroenergetskog sistema na Balkanu. List piše i „Zašto Mitrović i Vlahović ne mogu zajedno?“, sa prvenstva Evrope u fudbalu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Amerika iz Varšave cenzuriše i Srbiju“, o navodnoj strategiji Stejt departmenta. List prenosi i intervju sa predsednicom pokrajinske vlade Majom Gojković: „Srpska sloga žulja zapad“.

KURIR – Član predsedništva SNS Vladimir Đukanović u intervjuu za list kaže: „Uplašen sam za Vučićev život, ali s tim se živi još otkad je udario na mafiju 2012“.

POLITIKA – „Alarm za spas“, šta je pokazala akcija besplatnih preventivnih pregleda. „Srbija je zdravo jezgro Balkana“, intervju sa profesorom Dragoljubom Kojčićem.

SRPSKI TELEGRAF – „Bajden se povlači iz trke s Trampom?“, o navodima da će Demokratska stranka zameniti Bajdena drugim kandidatom u trci za američke predsedničke izbore.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.