U trendu

Naslovne strane za nedelju, 24. mart 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 24. mart, pišu o godišnjici početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije, o terorističkom napadu u Moskvi i o drugim temama.

ALO – Pod naslovom „Putin sprema osvetu za pokolj“ list piše o terorističkom napadu u Moskvi. „Lekari: Sumnjamo da Kejt ima rak“ o zdravstvenom stanju princeze od Velsa Kejt Midlton.

BLIC – „Zašto su Rusija i Putin meta ISIS-a“ – piše list o terorističkom napadu u Moskvi u petak. Povodom četvrt veka od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije: „Naša unuka danas bi imala 25 godina“.

VEČERNJE NOVOSTI – List povodom terorističkog napada piše: „Moskva sprema odmazdu zbog masakra“.

INFORMER – „Putin ugasio Kijev“ o udaru na ukrajinski energetski sektor. Ministar odbrane Miloš Vučević povodom godišnjice NATO bombardovanja „Kosovo zauvek srpsko“.

KURIR – O terorističkom napadu u Moskvi „Krvnici“. „Pet propusta stražara i uprave koji su doveli do smrti zatvorenika“ o zločinu u zatvoru Padinska skela.

SRPSKI TELEGRAF – Ministarka zdravlja Danica Grujičić u intervjuu za list „Održali smo svetu lekciju iz patriotizma“. „Putin: Krvavi trag vodi ka Kijevu“ o terorističkom napadu u Moskvi.

POLITIKA – „Tema nedelje“ je 25 godina od početka NATO bombardovanja SR Jugoslavije: „Dani otpora bombama i lažima“. Razgovor s ministrom za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nikolom Selakovićem: „Svi smo mi potomci boraca“. Povodom napada u Moskvi: „Putin: Platiće svako ko stoji iza terorista, dan žalosti u Rusiji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar