U trendu

Naslovne strane za nedelju, 25. februar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 25. februar pišu o drugoj godišnjici ruske invazije na Ukrajinu, o pripremama za međunarodnu izložbu „Ekspo 2027“ i o drugim temama.

BLIC – List piše da je u podmetnutom požaru u Rusiji potpuno izgorela kuća srpskog plaćenika angažovanog u ratu protiv Ukrajine, koji je prethodno kritikovao ruske oficire: „U Rusiji spaljena kuća srpskog plaćenika“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Amerika pravi vojsku u Prištini“, list piše o podršci Vašingtona u formiranju Kosovskih snaga bezbednosti. „Moskva sprema osvetu Zapadu“, o dešavanjima u Rusiji koja je pod sankcijama EU i SAD, zbog njene agresije na Ukrajinu.

POLITIKA – U Temi nedelje list piše o drugoj godišnjici ruske invazije na Ukrajinu „Rat do poslednjeg topovskog zrna“. Razgovor nedelje sa ministrom za informisanje i telekomunikacije Mihailom Jovanovićem „Želimo da Ekspo 2027. bude potpuno digitalizovan“.

KURIR – „Mučki napad“, Albanci potegli noževe na srpsku decu na Kosovu, terali ih da kliču Tačiju. Liste piše i o životnoj bitki mladića iz Novog Pazara „Borac“.

SRPSKI TELEGRAF – „Tuđman nudio Slobi Tuzlu, slao Šarinića u Beograd da pregovara“, piše da knjiga „Krajina“ otkriva tajnu. List prenosi i izjavu istoričara Gorana Šarića, „Albanski lobi ima ljude u opoziciji“.

ALO – „U Kragujevcu počela izgradnja naučnog centra“, skok u budućnost – Srbija 2027. List piše i da je selektor Pešić uzburkao strasti, „Orlovima ne treba nespremni Jokić“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar