U trendu

Naslovne strane za nedelju, 28. januar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 28. januar, pišu o proslavi školske slave Savindan, o upozorenju Svetske zdravstvene organizacije na moguću pojavu novih bolesti i o drugim temama.

BLIC – List piše o upozorenju Svetske zdravstvene organizacije: „Bolesti X od mita do istine“. O najavljenoj promeni vremena: “ ‘Zevs’ prži po Evropi, zakačiće i Srbiju“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Tirana će podneti tužbu za genocid!“ – list piše o najavi kosovskih vlasti da će preko Albanije podneti tužbu za navodni genocid protiv Srbije. O proslavi slave Svetog Save: „Učitelj naroda i čuvar vere“.

POLITIKA – Govor predsednika Srbije Aleksandra Vučića na Svetosavskoj akademiji u Skoplju: „Srbi bližeg naroda od Makedonaca nemaju“. Razgovor nedelje s ministarkom nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Jelenom Begović: „Pred nama je zlatno doba srpske nauke“.

KURIR – „Vučić: Izabrali smo put slobode, nezavisnosti i severeniteta“, o obeležavanju dana Svetog Save u Skoplju. List objavljuje intervju sa funkcionerom SNS Vladimirom Đukanovićem: „Svi moramo da se menjamo, prošlost ostavljamo iza sebe“.

SRPSKI TELEGRAF – List piše da je Svetska zdravstvena organizacija proglasila lek aspartman izuzetno opasnim za ljude. List piše i da Zelenskom sledi šok: „Putin trlja ruke, ovo je plan Amera za Ukrajinu“.

ALO – „Masakr u Podgorici“, policajac ubio ženu, bolesnog sina, pa sebi razneo glavu, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar