U trendu

Naslovne strane za nedelju 3. mart

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 3. mart pišu o odluci Srpske napredne stranke da se ponove lokalni izbori u glavnom gradu i o drugim temama.

ALO – O planu međunarodne zajednice „Nikad jači pritisci sa Zapada na Srbiju“. „SNS presekao: na beogradskim izborima odlučujemo u kom će pravcu ići zemlja“.

BLIC – O odluci Srpske napredne stranke da se ponove gradski izbori „Beograd ide na nove izbore“.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše o odluci Predsedništva Srpske napredne stranke o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu „Na nove beogradske izbore u najširem mogućem frontu“.

INFORMER – „Dan D za Beograd“ o formiranju vlasti u glavnom gradu. O sahrani ruskog opozicionog političara „Navaljni sahranjen u Moskvi“.

KURIR – „Novi izbori u Beogradu“ o odluci predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. „Udar u tri čina“ o sve jačim pritiscima na Srbiju.

POLITIKA – Intervju sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Ninoslavom Cmolićem „‘Vertikala’ je potvrda borbe protiv kriminala“. Razgovor nedelje sa načelnikom Vojno-medicinske akademije Miroslavom Vukosavljevićem „VMA nije obična bolnica“. U Temi nedelje list piše o posledicama blage zime na poljoprivredu „Toplotni udar u fabrici pod nebom“.

SRPSKI TELEGRAF – Pod naslovom „Tajni dosije sablja“ list piše o papirima o ubistvu bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića. „Vučić: Cilj im je dovesti marionete na vlast“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar