Naslovne strane za nedelju, 7. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 7. april pišu o nastavku istrage o ubistvu dvogodišnje devojčice kod Bora i o drugim temama.

BLIC – O tome kakvi nas stambeni krediti očekuju 2025. godine „Euribor može da padne, ali cene kvadrata neće“. „Otac i brat pomogli ubici da skloni Dankino telo?!“, o istrazi u vezi nestanka dvogodišnje devojčice kod Bora.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zvicer: Samo mi možemo da srušimo Vučića“, list prenosi navode iz Skaj prepiske članova kriminalnog klana, koje su objavili mediji u regionu.

POLITIKA – U Temi nedelje list piše o aktivnostima u Ujedinjenim nacijama „Srbi ponovo na optuženičkoj klupi u UN“. Razgovor nedelje sa generalnim direktorom „Telekoma“ Vladimirom Lučićem „‘Telekom Srbija’ svetski operator digitalnog doba“.

KURIR – U tekstu „Podrška“, o tome da je predsednik dao potpis listi „Aleksandar Vučić – Beograd sutra“. List prenosi i razgovor sa doktorkom Ivanom Minić, onokologom, „Rak dojke od A do Š: Otkriven u ranom stadijumu, izlečiv je u 98 odsto slučajeva“.

SRPSKI TELEGRAF – „Koza nostri 600.000.000 evra iz fondova EU“, afera trese Brisel. List prenosi i ispovest Ljube Aličića, „Sektaši vladaju estradom“.

ALO – „Vođa Kavčana: Samo mi možemo da srušimo Vučića“, isplivale jezive prepiske ozloglašenih kriminalaca koji su kovali planove za sklanjanje predsednika. List piše i da su „Beograđani masovno podržali SNS“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.