Naslovne strane za nedelju, 7. jul 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za nedelju, 7. jul pišu o početku izgradnje železničke obilaznice oko Niša, o obeležavanju 32. godišnjice stradanja Srba u Bratuncu, u Republici Srpskoj, o drugom krugu parlamentarnih izbora u Francuskoj i o drugim temama.

BLIC – O hapšenjima zbog primanja mita: „Državni sekretar za mito od 24.000 evra nameštao tendere“. List piše o drugom krugu parlamentarnih izbora u Francuskoj: „Francuska u strahu od pobede krajnje desnice“.

VEČERNJE NOVOSTI – Poruka predsednika Srbije Aleksandra Vučića povodom početka radova na izgradnji železničke obilaznice kod Niša: „Niškom prugom u napredak i budućnost“.

POLITIKA – List piše da je u Bratuncu obeleženo 32 godine od stradanja Srba srednjeg Podrinja: „Važno je da se istina čuje i ne zaboravi“. Razgovor nedelje sa predsednikom Skupštine AP Vojvodine Balintom Juhasom: „Vojvodina je veliko gradilište“.

KURIR – „Za bol srpskih majki nisu potrebni potvrde niti glasanje“, godišnjica zločina u Bratuncu.

SRPSKI TELEGRAF – „Čovek iz senke srušio Slobu“, istinu skrivana 24 godina, piše list. List piše i da je „Putin napao Ukrajinu zbog litijuma“, Vučić opet bio u pravu“.

ALO – „Čamac smrti“, tragedija na Savi. „Ekspresno u budućnost“, počela izgradnja železničke obilaznice oko Niša, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.