U trendu

Naslovne strane za petak, 10. maj 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 10. maja pišu o poseti kineskog predsednika Si Đinpinga Beogradu, obeležavanju Dana Evrope i izboru NBA košarkaša Nikole Jokića, treći put, za najkorisnijeg igrača te američke lige.

BLIC – List piše da je poseta kineskog predsednika Si Đinpinga Beogradu saradnju dve države podigla na najviši nivo, u tekstu naslovom: „Sve o zajednici Srbije i Kine“. „Menjam ovaj trofej za novi NBA prsten“, rekao je košarkaš Nikola Jokić koji je u NBA, treći put, proglašen za najkorisnijeg igrača.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sijevih šest tačaka snažna potpora Srbiji“, o poseti kineskog predsednika Beogradu. List piše da je NBA košarkaš Nikola Jokić treći put proglašen za najkorisnijeg igrača, u tekstu pod naslovom: „Jokić uz Međika i Birda“.

DANAS – „REM krije kršenje zakona provladinih propaganista“, piše list. „Jokić treći put najkorsiniji u NBA“, u uspehu NBA košarkaša Nikole Jokića.

NOVA – List piše da je kolicija „Biramo Beograd“ predala Gradskoj izbornoj komisiji listu za predtojeće izbore, u tekstu pod naslovom: „Lazović: Vlast popušta oko „migracije“ birača“. „Stvarno najbolji za istoriju“, piše list o košarkašu Nikoli Jokiću koji je u NBA, treći put, proglašen za najkorisnijeg igrača.

POLITIKA – List piše da je u Beogradu obeležen Dan Evrope, u tekstu pod naslovom: Vučić: Srbija ostaje na evropskom putu“. „Kina kao šansa za proizvode naših poljošprivrednika“, piše list o saradnji Kine i Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.