U trendu

Naslovne strane za petak, 17. novembar 2023. godine

Na naslovnim stranama izdanja za petak, 17. novembar, beogradske dnevne novine pišu o smrti glumca Žarka Lauševića, regionalnom Sajmu vina u Beogradu, protestu poljoprivrednika, ratu u Gazi.

ALO – „U prvih 48 sati više od 40.000 prijavljenih za studentsku karticu“, navodi list. List prenosi izjavu predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog „Rusija sprema rat na Balkanu“.

BLIC – „Ispovest Žarka Lauševića u Zabeli“, piše list o knjizi umrlog glumca. O tvrdanjama predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog „Rusija će izazvati rat dve države na Balkanu“.

VEČERNJE NOVOSTI – O novom zakonu u Hrvatskoj „Jezička čistoća udar na ćirilicu“. „Balkanci da drže volan“ predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Sajmu vina u Beogradu.

DANAS – „Čovek osenčen tugom“ – o smrti glumca Žarka Lauševića. Pod naslovom „Obrađujem 150 jutara zemlje, a spao sam na prosjački štap“, list piše o protestu poljoprivrednika u Vojvodini.

INFORMER – O susretu američkog i kineskog predsednika, list piše „Džo Bajden izvređao Sija – ‘On je diktator'“. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa Sajma vina „Srbija će vinom osvojiti Evropu“.

KURIR – Pod naslovom „Pun ko brod“, list piše o funkcioneru Socijalističke partije Srbije Igoru Braunoviću. O deonici autoputa Ruma-Šabac, list piše u tekstu „Put spasa“.

NOVA – „Vratićemo normalnost u Beograd“, rekao u intervjuu Vladimir Obradović, kandidat liste „Srbija protiv nasilja“ za gradonačelnika Beograda. „Ovo je grobnica, doneli su nam samo teror i smrt“, o Palestincima zarobljenim u bolnici „Al Šifa“ u Gazi.

POLITIKA – „Ljudi u Srbiji ljube slobodu više od svega“, rekao Vučić na otvaranju Sajma vina. O projekciji necenzurisanih snimaka napada u Izraelu 7. oktobra: „Izrael želi da svi saznaju razmere Hamasovih zločina“.

SRPSKI TELEGRAF – O glavnom tužiocu za organizovani kriminal Mladenu Nenadiću, list piše pod naslovom „Šta krije specijalni tužilac?“. Sa Sajma vina u Beogradu, list prenosi izjavu predsednika Srbije „Vučić: Naš sajam vina bolji od onog u Italiji“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar