U trendu

Naslovne strane za petak 19. april

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 19. aprila 2024. najviše pišu o odluci vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i izbori u više lokalnih samourpava Srbije.

BLIC – „Opozicija podeljena: Megdan ili bojkot“, o promišljanju opozicije nakon odluke vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. „SAD ima tornado, Srbija gustnado“, o meteorološkoj pojavi.

VEČERNJE NOVOSTI – „Beograd i lokal glasaće 2. juna“, o odluci vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. „Stop za brakove pre 18 godine“, o izmenama porodičnog zakona.

DANAS – „Opozicija u dilemi – bojkot ili glasanje“, o promišljanju opozicije nakon odluke vlasti da 2. juna budu spojeni beogradski i lokalni izbori širom Srbije. „Lekari iz vremena korone najavljuju protest“, piše list.

NOVA – „Vlast spojila izbore pod istim uslovima, moguća nova krađa“, piše list. „Radovi mesecima stoje a 20.000 ljudi je bez lekara“, piše list o Domu zdravlja u Železniku.

POLITIKA – „Spajanje izbora 2. juna“, o odluci vlasti da sa beogradskim, 2. juna, budu spojeni i izbori u više lokalnih samouprava Srbije. „Rezolucija o Srebrenici nas trajno razdvaja“, kazao je na skupu u Banjaluci predsednik Republike Srpske Milorad Dodika.

KURIR – „Odluka“ – vlast prihvatila sve zahteve opozicije: beogradski i lokalni izbori 2. juna, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Udar unutar SPC na Porfirija“, srpsko jedinstvo trn u oku i pojedinim vladikama, piše list. List piše i da „ubica MMA borca hoće da se preda, a da saučesnik ne sazna“.

INFORMER – „Bajden: Pobijte sve u Gazi, ali Iran ne dirajte“, predsednik SAD dao Izraelu zeleno svetlo za napad, piše list. „SAD i Srbija će se boriti za zlato na OI“, stručnjaci veruju u srpsku košarkašku reprezentaciju.

ALO – „NATO dovlači trupe i oružje“, šta se sprema na Balkanu, Alijansa pojačava snage na Kosovu i u Bosni, piše list.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.