U trendu

Naslovne strane za petak 19. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama u petak 19. januara pišu o smrti našeg proslavljenog košarkaša i trenera Dejana Milojevića i o širenju rata na Bliskom Istoku, ali i o navodima portala Global fajerpauer da je Srbija najjača vojna sila u regionu.

BLIC – „Foto robot srpskog plaćenika u Ukrajini“, ko su Srbi koji se bore već godinama u ruskoj vojsci. List piše i da se na Bliskom istoku „ne zna više ko s kim ratuje“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Da priznam Kosovo dali bi mi Nobela“, Vučić nakon sastanka sa Von der Lajenovom. List piše i da Hrvatska premešta specijalce na granicu sa Srbijom.

DANAS – „Vučić ponovo oživljava odbačeni projekat Jadar“, Vučić u Davosu imao težak razgovor sa predstavnicima Rio Tinta. List piše i da razredne starešine neće voditi dosijee o učenicima.

POLITIKA – „Rusija će uvek podržavati odluke srpskog naroda“, rekao Sergej Lavrov za Politiku na godišnjoj konferenciji za novinare. List piše i kako je predsednik Vučić u Davosu predstavio rezultate naše zemlje u poslednjih deset godina i da smo od 2013. više nego duplo uvećali BDP.

NOVA – „Viši sud odlučuje da li klinika Ani mora da vrati embrione“, pravna bitka za reproduktivni materijal posle smrti supruga. List piše i da deo evroparlamentaraca traži nepristrasnu istragu o izborima u Srbiji.

KURIR – „Katastrofa“, reagovanje na Kurtijevo ukidanje dinara, to je institucionalni teror nad Srbima na Kosovu. List piše i o razgovoru Vučića sa Ursulom von der Lajen u Davosu.

SRPSKI TELEGRAF – „Počeo super rat“, gori Bliski istok. List piše da je, prema podacima portala Global fajerpauer, srpka vojska najjača u regionu, čak deset mesta ispred Hrvatske, koja je sledeća po snazi.

ALO – „Berlin ne da rakete Zelenskom“, Nemačka neće u rat sa Rusijom. List navodi i da je jedna devojka podvodila maloletnicu zbog čega je uhapšena.

INFORMER – „Rešili da zataškaju Lazovićev Zanzibar“, tajkunski mediji u akciji. List prenosi i izjavu šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova koji smatra da je predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski „izgubio kompas“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar