Naslovne strane za petak, 2. februar 2024. godine

Beogradski dnevni listovi u izadnjima za petak, 2. februar pišu o velikom kašlju od koga su preminule četiri bebe i saznaju da je čak trećina odojčadi u Beogradu bez zaštite, kao i da je Beograd znao da će Priština ukinuti dinar.

BLIC – „Nova ruta“, migranti preko Srbije hitaju sada ka Bosni. List piše i da „Amerika strahuje od tegzita“, „Buktri rat“ u Teksasu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Kurtijevi inspektori već u lovu na dinar“, izveštaj sa severa Kosova. List piše i „Seljačkoj buni u centru Evrope“, i demonstracijama u Briselu.

DANAS – „Antivaksersko šarlatanstvo ugrožava zdravlje građana“, kolika je odgovornost političkih aktera zbog slabijeg odziva na imunizaciju koja je dovela do epidemije velikog kašlja i smrti pet beba. List piše i da „Srbiju protiv nasilja zovu u Brisel“, Viola von Kramon o zasedanju Evrospksog parlamenta i izborima u Srbiji.

NOVA – „Pljačka po zakonu“, za pola godine više od 1.000 zahteva za konverziju. Liste piše i da su „Banjska i izbori stigli na naplatu“, zašto je izostalo saopštenje nakon sastanka Vučića sda ambasadorima zemalja Kvinte.

POLITIKA – „Diplomatska borba za opstanak Srba na KiM“, akcija Beograda posle jednostranih mera Prištine. List piše i da je Orban popustio „Pedeset milijardi evra Kijevu i pet ustupaka Mađarskoj“, vanredni samit EU o pomoći Ukrajini.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.