U trendu

Naslovne strane za petak 21. jul

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 21. jul, pišu o oluji koja je pogodila Srbiju, o radu Anketnog odbora Skupštine Srbije koji se bavi utvrđivanjem odgovornosti za dva masovna ubistva početkom maja i o drugim temama.

ALO – Pod naslovom „Preživesmo“ o oluji koja je zahvatila Srbiju. „Ovo je srpsko jedinstvo“ o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha srpskog Porfirija i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

BLIC – List o nevremenu koje je pogodilo Srbiju piše: „Nikad veća superoluja i biće ih još“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Strah od reprize superoluje“ – o velikoj šteti od nevremena koje je u sredu uveče zahvatilo Srbiju. O događajima u BIH: „Pripremaju optužnice za lidere Srpske?“.

DANAS – Za list govore organizatori „Protesta protiv nasilja“ iz Šapca, Kruševca i Kragujevca: „Provokatori neće zastrašiti građane“. O drugoj sednici Anketnog odbora Skupštine Srbije o dva masovna ubistva :“Predlažu da se ukine Odbor“.

INFORMER – Pod naslovom „Uragan nad Srbijom“ o oluji koja je pogodila Srbiju. O saslušanju dečaka koji je ubio devetoro dece i čuvara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ i sednici Anketnog odbora koji se bavi utvršivanjem okolnosti tragedije „Kosta: Mama, jesi sad srećna?“

KURIR – O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha srpskog Porfirija i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u tekstu pod naslovom „Odluka“.

NOVA – „Apokalipsa: Orkanski vetar rušio sve po Srbiji“, piše liist o šteti u više gradova. List najavljuje koga Anketni odbor Skupštine Srbije za utvrđivanje odgovornosti za masovna ubistva planira da pozove: „Na spisku za saslušanje i Vučić, Brnabićeva, Gašić, Milić i Dolovčeva“.

POLITIKA – O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika: „Predstoje važni susreti na tlu Republike Srpske“. List piše i da je „Ukrajinsko žito postalo vojni teret“.

SRPSKI TELEGRAF – „Padaće grad veličine jajeta“ o predstojećoj oluji nakon nevremena u Srbiji. O sednici Anketnog odbora za utvrđivanje okolnosti dve tragedije u Srbiji „Marinika zgrozila celu Srbiju“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar