Naslovne strane za petak, 21. jun 20204. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 21. jun 20204. godine pišu o fudbalskoj utakmici između Srbije i Slovenije na evropskom prvenstvu u fudbalu, novoj ceni hleba i o toplom vremenu.

ALO – O golu Luke Jovića u 95. minutu na meču protiv Slovenije: „Sa Dancima biti il ne biti“. List piše da lider Novog DSS-a Miloš Jovanović „hoće na silu da sruši Vučića“.

BLIC – Pod naslovom „Ustali iz mrtvih u 95.“ list piše o fudbalskoj utakmici između Srbije i Slovenije na Evropskom prvenstvu. „Ljudi padaju na ulici, i mladi i stariji“, o toplom vremenu u Srbiji.

VEČERNJE NOVOSTI – „Orlovi još lete“, fudbaleri Srbije odigrali nerešeno sa Slovenijom na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

DANAS – „Srpski standard kaska za Evropom čitavu deceniju“, Evrostat objavio da je BDP po glavi stanovnika u Srbiji za 54 odsto ispod proseka EU. „Nikodijević ponovo na čelu Skupštine grada“, list piše da će socijalisti i ovog puta dobro proći u raspodeli beogradskih funkcija.

INFORMER – „Orlovi“ i dalje lete, „Jović spasao Srbiju“, piše list. Narko rat u Crnoj Gori: „Bombaški napad na Cetinju“.

KURIR – Meč za infarkt „Živi smo!“. Počela trka za indeks „Samo 15 kandidata bi da studira srpski jezik“.

NOVA – „Garažno mesto na Vračaru košta kao stan – 73.000 evra“, rastu cene garaža i parkirališta u Beogradu. Petogodišnjakinji lekari davali dva odsto šanse da preživi: „Mala Zara je pobedila crne prognoze“.

POLITIKA – O mogućem ukidanju mera EU koje su uvedene Prištini: „Zašto Borel nagrađuje Kurtijevo nasilništvo“. O novoj ceni hleba: „Zbog skupljih sirovina hleb ‘sava’ 59 dinara“.

SRPSKI TELEGRAF – Do boda u 95. minutu „Jović vratio orlove iz mrtvih“. General Lazarević o najopasnijoj akciji srpske vojske 1999. godine „Operacija Brezovica, kako smo nadmudrili Nato i teroriste OVK“.

(Beta)

Pratite Krstaricu na www.krstarica.com