U trendu

Naslovne strane za petak 26. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 26. januar 2024. godine pišu o mogućoj većini u Skupštini grada Beograda i da li je na pomolu preletanje Aleksandra Jerkovića sa liste „MI, glas iz naroda“ pod okrilje naprednjaka i SPS-a, o zaoštravanju sukoba na Bliskom istoku koji Amerikanci ne žele, pa mole Kinu da obuzda Iran.

POLITIKA – „SNS prihvata saradnju, ali ne dozvoljava ucene“, da li je na pomolu nova koalicija u Beogradu, list piše i da je predsednik Vučić razgovarao sa porodiljom iz Sremske Mitrovice „U radu sa majkama i decom treba pokazati najviše odgovornosti“.

BLIC – „S puškom 4 meseca, a bez nje duplo više“, predlog za obavezni vojni rok, list prenosi i analizu Bojana Klačara iz CESID-a, „Novi izbori nikome sada ne odgovaraju“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Dva puta do istrage o arsenalu za Kurtija“, naoružavanje Prištine, liste piše i da su „Opštine bez novca za vanredne situacije“, budžet ukinut još 2011. godine.

DANAS – „REM prikriva dominaciju SNS na nacionalnim TV“, CINS imao uvid u „skriveni“ izveštaj o predizbornom izveštaju Pinka, Hepija, B92 i Prve, list prenosi i izjavu Dragana Đilasa o novom izbornom inženjeringu u glavnom gradu, „Za tridesetak dana „skinuli“ 5.000 birača“.

NOVA – „Nema nazad, ali može ka napred…“, ko je Aleksandar Jerković koji je uzburkao postizborne duhove u Beogradu, list piše i da je „EPS dao milionski posao bivšem poreskom dužniku“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar