Naslovne strane za petak, 28. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovim stranama izdanja od petka, 28. juna pišu o dešavanjima u domaćem fudbalu, posle neuspeha reprezentacije na Evropskom prvenstvu.

BLIC – „Čistka u FSS, samo jedan ostaje“, piše list o promenama u domaćem fudbalu, posle neuspeha reprezentacije na Evropskom prvenstvu. „Krivac je samo Aljbin Kurti“, piše list o neuspeloj rundi dijaloga u Briselu.

VEČERNJE NOVOSTI – „Hoće li stranac da nas uči fudbalu“, piše list o situaciji u domaćem fudbalu, posle neuspeha reprezentacije na Evroskom prvenstvu. „Kurtijeve tri ‘mine’ na dijalog“, piše list o neuspeloj rundi dijaloga u Briselu.

DANAS – „Vlast poslušala 150 desničara i huligana“, piše list o odluci policije da u Beogradu zabrani održavanja festivala „Mirdita, dobar dan“. „Kurtijev uslov – međusobno priznanje“, piše list o tome zašto je kosovski premijer odbio sastanak s predsednikom Srbije u Briselu.

NOVA – „Vladimir Đukanović postao vlasnik tri luksuzna stana i apartmana na Zlatiboru“, piše list. „Naknadu štete tražite odmah“, o tome šta stanari treba da preduzmu posle požara u zgradi.

POLTIKA – „Kurti neće dijalog, već de jure priznanje“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. „Vidovdan, dan pobede večnog nad trenutnim“, piše list.

KURIR – „Folirant“, pretplaćen za neuspeh. List prenosi i reči predsednika Vučića, „Kurti hteo de jure priznanje Kosova, ne želi ZSO i to je jasno“.

SRPSKI TELEGRAF – „Joakim Lev umesto Piksija“, ekskluzivno saznanje. List piše i da „Moćnici izazivaju državne udare zbg litijuma“, obistinjuje se ono što je predsednik Vučić najavio.

INFORMER – „Hapšenje u zatvoru“, čuvari prikrili ubistvo robijaša. List piše i o „Državnom udaru u Boliviji“, vri u južnoj Americi.

ALO – „Igrao fudbal sa svojim žrtvama“, Blažić se družio sa momcima u koje je ispalio rafale. List piše i da je „Policija zabranila Mirditu“, zbog bezbednosnih razloga.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.