Naslovne strane za petak, 5. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 5. aprila pišu o tragičnom kraju potrage za dvogodišnjom devojčicom iz Bora.

BLIC – List piše o ubistvu dvogodišnje devojčice u tekstu pod naslovom: „Ubice Danku krile u gepeku“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Milijarde na stolu u Jeliseju“, piše list o predstojećoj poseti predsedniuka Srbije Aleksandra Vučića Francuskoj. List piše o najavljenom članstvu Kosova u Savet Evrope, u tekstu pod naslovom: „Podižemo branu za članstvo „Kosova““.

DANAS – „Šapićev lični obračun sa istorijom i Titom“, o reakcijama na inicijativu bivšeg gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića da posmrtne ostatke Josipa Broza Tita vrati u Kumrovec a na mestu „Kule cveće“ smesti „stare“ srpske velikane. „Devojčica ubijena, uhapšeni prizali zločin“, piše list, o ubistvu dvogodišnje devojčice kod Bora.

NOVA – „Za opoziciju izbori 2. juna ne postoje“, rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. List piše o tragičnom kraju višednevne potrage da dvogodišnjom devojčicom iz Bora, u tekstu pod naslovom: „Malu Danku udarilli kolima pa je bacili na deponiju“.

POLITIKA – „Formirati timove za zaštitu države“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić: „Dve osobe uhapšene zbog ubistva male Danke“, piše list o ubistvu dvogodišnje devojčice iz Bora.

KURIR – „Istorijska poseta“, susret Vučića i Makrona donsi desetine milijarde evra Srbiji, piše list. Kurir piše o stravičnom zločinu u Boru i hapšenju osumničenih.

SRPSKI TELEGRAF – „Vučić kod Makrona, najvažniji sastanak u poslednjih 35 godina“, predsednik razgovara o ugovorima vrednim desetine milijardi evra. List o ubistvu dvogodišne devojčice piše: Za monstrume je samo smrtna kazna.

INFORMER – „Monstrumi ubili Danku“, piše list. List najavljuje: Aleksandar Vučić gost Informer TV, sutra od 21 do ponoći predsednik Srbije će „odgovarati na pitanja kakva mu niko nikad nije postavio“.

ALO – Bratislav Gašić saopštio: „Nastavlja se potraga za telom devojčice“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.