U trendu

Naslovne strane za petak 8. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 8. mart pišu o očekivanjima u vezi sa formiranjem nove Vlade Srbije, o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu čije se raspisivanje očekuje i o drugim temama.

ALO – „Važno priznanje Jovanoviću“, ministar informisanja i telekomunikacija Mihailo Jovanović dobio nagradu reformator godine. „Anatema zbog istopolnih brakova“, grčka crkva besna na vlast, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – „Petardama i psovkama na Mandića“, list piše o dešavanjima u Crnoj Gori.

BLIC – List piše o mogućim predlozima Srpske napredne stranke za premijera Srbije „Vučević, Mali ili džoker iz rukava“. „Veseli karavan iz Obrenovca kreće po Srbiji“, o izboru za „Naj domaćina 2024.“.

DANAS – Predsednik Nove demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović, kaže za list: „Vučić ima talenat da izvlači najgore iz ljudi“. List piše o sumnjama da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić funkcioner „Oskar“, koji se pominje u Skaj komunikaciji pripadnika kriminalne grupe Darka Šarića: „Samo Vučić ima takav uticaj u Srbiji“.

NOVA – Intervju sa predsednikom Stranke slobode i pravde Draganom Đilasom „Pobedom opozicije u Beogradu počinje spasavanje Srbije“. „Izbori opet pomeraju saslušanje Malog Sente“, o nastavku suđenja za organizovanu proizvodnju marihuane na poljoprivrednom dobru „Jovanjica“.

INFORMER – „Srbi su naši glavni saveznici“, poruka predsednika Rusije Vladimira Putina.

KURIR – O predlozima SNS za predsednika Vlade „Četvorka u igri za premijera“. „Bezosećajno“, o animaciji masovnog ubistva u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ koja se širi na internetu.

POLITIKA – List piše da žene čine 27 odsto zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali i da „dame ređe nose oružje“. „Kurti neće biti zauzdan bez sankcija i izolacije“, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – „Sastanak Bajdena skrojio sudbinu Kosova i otcepio Crnu Goru“, piše list o sprovođenju finalnog plana za Balkan. „Nikad viđene fotografije porodice Vučić“, o objavi predsednika Srbije na Instagramu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.