U trendu

Naslovne strane za petak 9. jun 2023. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka najviše pišu o protestu „Srbija protiv nasilja“, eventulanim prevremenim izborima, kao i o najavama vlasti o povećenju plata i penzija.

ALO – List piše o napadu u Francuskoj „Nožem izbodeno četvoro dece“. O turističkoj sezoni „Hrvatska skuplja od Španije“.

BLIC – O eventualnim vanrednim parlamentranim izborima „Izborna jednačina sa mnogo nepoznatih“. „Mere države na dlanu“, o najavljenom povećenju plata i penzija kao i izdvajanjima za najmladje.

VEČERNJE NOVOSTI – „Na izbore u septembru ili oktobru“, o opcijama o kojima će odlučiti vladajuća koalicija. O najavi vlasti da će povećeti plate i penzije kao i o jednokratnim davanjima „Kako do 10.000 dinara za decu“.

DANAS – „Vučićev opstanak na vlasti plaćamo još četvrt milijardi evra“, o najavi predsednika i premijerke Srbije o povećenju plata i penzija. „Šetnja i prsten oko Vlade Srbije“, o današnjem protestu „Srbija protiv nasilja“.

INFORMER – O najavi povećanja plata i penzija „Povišice će dobiti više od dva miliona ljudi u Srbiji“.

KURIR – „Ko, kad i koliko novca dobija“, o najavi povećanja plata i penzija.

NOVA – List piše o današnjem protestu „Srbija protiv nasilja“ u tekstu pod naslovom: „Seka Sabljić i Milan Marić među govornicima na skupu“. „Langura planirao napad na mene“, kaže šef Zeleno-levog poslaničkog kluba Radomir Lazović povodom pretnji koje je dobio od poslanika Srpske napredne stranke Janka Langure.

POLITIKA – „Izbori su jedini način da se spuste tenzije“, o situaciji u Srbiji. „Država ima snage za povećenje plata i penzija“, o najavama vlasti.

SRPSKI TELEGRAF – „Trampa prisluškivale i pratile tri službe“, o bivšem predsedniku SAD Donaldu Trampu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar