Naslovne strane za ponedeljak, 10. jun 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o reakcijama u regionu na Svesrpski saboru, o izborima za Evropski parlament, o godišnjici potpisivanja Kumanovskog sporazuma i drugim temama. 

BLIC – „Rate za stan na klackalici“, o problemima sa kojima se susreću ljudi koji otplaćuju stambene kredite. „Đoković bi trebalo da se odmori do 2025“, o povredi srpskog tenisera.

VEČERNJE NOVOSTI – „Sarajevo puca od muke zbog jedinstva Srbije“, piše list. „Fico i Orban izveli birače“, o izborima za Evropski parlament.

DANAS – „Pokušaj da lider svih Srba postane Vučić“, analiza Svesrpskog sabora. „Pogrešnom računicom do nelegalnog dekana“, o ostavci Slaviše Orlovića na mesto dekana Fakulteta političkih nauka.

NOVA – Poslanica Demokratske stranke Dragana Rakić u intervjuu kaže: „Odricanje od mandata ne može biti cilj sam po sebi“. „Vučićeva predstava za obmanjivanje Srba“, o nedavno održanom Svesrpskom saboru.

ALO – Pod naslovom „Obnova nacionalnog ponosa“ list piše o Svesrpskom saboru. „Kilogram bataka plaćaju 200 dolara“, opšta nestašica u pojasu Gaze.

INFORMER – „Srbomrsci udarili na Vučića“, list piše o kritikama Sversrpskog sabora. O toplom vremenu u Srbiji: „Vrućine opasne po život“.

KURIR – Pod naslovom „Srećnici“ list piše o dobitnicima stana u igri „Uzmi račun i pobedi“. „Nikad čvršća saradnja Srbije i Republike Srpske“ ocenjuju analitičari za taj list.

SRPSKI TELEGRAF – „Korona izaziva kancer“, tvrdi američki doktor. „Ukrajina spržila Putinov ponos“, uništen ruski lovac su-57, piše list.

POLITIKA – „Život u propalom miru“, o 25. godišnjici od potpisivanja Kumanovskog sporazuma. „Mickoski pred izazovima u zemlji, ali i u Evropi“, o dilemama mandatara za sastav Vlade Severne Makedonije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.