U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 11. decembar

Beogradski listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 11. decembra najviše pišu o predizbornoj kampanji za decembarske izbore i novootvorenom gasnom interkonektoru Srbije sa Bugarskom.

BLIC – „Srbija će sada kupovati gas iz sedam izvora“, piše list o novootvorenom gasnom interkonektoru sa Bugarskom. „Miloš dnevno pravi 2.000 litara mleka, a Marinel ima 50 muznih krava“, o kandidatima za „najdomaćina 2023“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Jak ulog za energetsku bezbednost“, o novootvorenom gasnom interkonektoru između Srbije i Bugarske. „Izvadili tumor od 25 kilograma“, o uspehu lekara UKC u Beogradu.

DANAS – „Promena vlasti u Beogradu menja stav prema komšijama“, piše list. „Branićemo izbornu volju“, kazao je lider Narodne stranke Vuk Jeremić.

NOVA – „Sudbina Beograda je u olovkama gradjana“, kazao je nosilac beogradske liste „Srbija protiv nasilja“ Dobrica Veselinović. „Na izgradnji auto-puta Ruma- Šabac- Loznica opljačkano 25 miliona evra“, piše list.

POLITIKA – „Energetska sigunost za Srbiju i Evropu“, o gasnoj interkonekciji s Bugarskom. „Potrebna je korenita promena spoljne politike“, rekao je lider Nove Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar