Naslovne strane za ponedeljak 16. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 16. oktobra najviše pišu o ceni raznih vrsta grejanja u Srbiji i o nastavku oružanog sukoba Izraela i palestinskog pokreta Hamas.

ALO – U razgovoru sa Pavlinom Radovanović, devojčicom iz Orahovca „Sve je sveto na našem Kosmetu!“ „Igraće Zvezda dugo u Evropi“ prenosi list.

BLIC – List piše da je Izrael pokrenuo novu operaciju protiv Hamasa u tekstu naslovom: „Lov na Bin Ladena iz Gaze“. „Sledi meč decenije s Crnom Gorom“, o fudbalskoj reprezentaciji Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – Povodom jubileja – sedam decenija od objavljivanja prvog broja Novosti, za list je govorio predednik Srbije Aleksandar Vučić i mnoge javne ličnosti.

DANAS – „Zapad više ne vidi stabilnost u vlasti Aleksandra Vučića“, rekao je istoričar Milan St. Protić. „Zima jedino topla vlastima, a gradjani su skroz zaleđeni“, o situaciji s cenama grejanja u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

INFORMER – „Kurti hapsi Srbe zbog majica“, o novim dešavanjima na Kosovu. O ratu Hamasa i Izraela „Iran preti ratom Izraelu“.

KURIR – O samitu „Pojas i put“ kojem će u Kini prisustvovati delegacija Srbije na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem „Saradnja sa Kinom od strateškog značaja za Srbiju“. Pod naslovom „Odbrojavanje“ o ratu Izraela i Hamasa.

NOVA – „Za grejanje ove sezone od 47.000 do 215.000 dinara“. List piše i da „Srpskoj Toskani prete rudnici bakra i zlata“.

POLITIKA – „Kurtijevi tajni fondovi za finansiranje terora“, o situaciji na Kosovu.

SRPSKI TELEGRAF – Utakmica između fudbalske reprezentacije Srbije i Crne Gore „Crna Gora pasti mora“. „Filip (21) ubijen pred očima brata“, o tragediji u Subotici.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.