U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 18. mart

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka, 18. marta pišu o današnjoj sednici Skupštine Srbije i obeležavanju dve decenije od pogroma Srbe na Kosovu.

ALO – „Tramp: Biće velikog krvoprolića, ako ja ne pobedim“, o izbornoj kampanji u SAD. „Čiste misli važnije od punog stomaka“, o početku Velikog posta koji traje sedam nedelja.

BLIC – List objavljuje svoju tradicionalnu listu „300 najmoćnijih u Srbiji“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Zdravstvena knjižica za rad od kuće“, piše list o novom pravilniku za tu oblast. „Nećemo dozvoliti da zgaze srpsko ime“, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić o Kosovu i Metohiji.

DANAS – List piše o tome kakav nastup priprema opozicija u Skupštini Srbije, u tekstu pod naslovom: „Prilika da se čuju na RTS-u“. „Sećanja na stradanje, stare i nove „revizije“, o obeležavanju dve decenije od „Martovskog pogroma“ Srba na Kosovu.

INFORMER – „Car Putin ujedinio Rusiju“, piše list o rezultatima na izborima za predsednika u toj zemlji. List piše da se Novak Đoković sprema za najveće sportsko takmičenje i da želi da uzme zlatnu Olimpijsku medalju.

KURIR – List prenosi izjavu predsednika Srbije, „Vučić o KiM: Dosta su nas varali tobožnji prijatelji! Takve budale više nismo“. „Veselja za 200 zvanica do čak 42.700 evra“, čpiše list o visokim cenama organizacije svadbi.

NOVA – „Uzlet udarne pesnice SNS na krilima afera i uvreda“, piše list o „minulom radu“ premijerke i kandidatkinje za predsednicu Skupštine Srbije Ane Brnabić. „Ako Vučić misli da može opet da se igra izbora, preigraće se“, izjavila je potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

POLITIKA – „Pogrom na KiM traje i 20 godina kasnije“, prenosi list izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića. „Samo SAD i EU mogu da odblokiraju dijalog“, list piše o tome da su razgovori Beograda i Prištine na nikad nižoj tački.

SRPSKI TELEGRAF – List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića o situaciji u kojoj se nalaze Srbi na Kosovu i Metohiji: „Spremaju nam mnogo lošeg, ali borićemo se“. „Zvezda polako može da slavi titulu“, piše list nakon fudbalskih utakmica Mocart Bet Super lige odigranih tokom vikenda.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.