U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 2. oktobar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o dešavanjima na Kosovu, o mogućim predizbornim koalicijama i novom zakonu o stanovanju.

ALO – „Zaštita od gripa, vakcine u svim domovima zdravlja“, o pozivu građanima da se vakcinišu pre sezonske pojave gripa.

BLIC – „Stanarima veća prava ali i odgovornost“, o novom Zakonu o stanovanju i održavanju zgrada. Pod naslovom „Vučić večeras o novim detaljima ubistva Srba“ list najavljuje obraćanje predsednika Srbije.

VEČERNJE NOVOSTI – „Za Vučiča u Španiji spremljen ‘topli zec'“, o samitu evropske političke zajednice. „Fico će da preokrene Bratislavu ka Moskvi“, o završenim parlamentarnim izborima u Slovačkoj.

DANAS – „Priznanje Radoičića je želja da se sačuva Vučić“, izjavila je bivša ministarka Zorana Mihajlović za taj list. O tome da li bivši potpredsednik Srpske liste Radoičić može krivično da odgovara u tekstu pod naslovom „Država je nemoćna, a pritisci su sve veći“.

INFORMER – O sahrani trojice Srba ubijenih u oružanom sukobu sa kosovskom policijom kod manastira Banjska na severu Kosova u tekstu „Sahranjeni junaci sa Kosova i Metohije“.

KURIR – List piše o istražnim metodama pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova: „Ne postoji savršen zločin“.

NOVA – U intervjuu za list predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas izjavio „Vučić dao sve na Kosovu i uz to nas doveo na korak do izolacije“. „Moguće i dve proevropske izborne kolone“, o pregovorima opozije o predizbornim koalicijama.

POLITIKA – „Hiljade ljudi ispratile Srbe ubijene u Banjskoj“, o sahrani poginulih u oružanom sukobu sa kosovskom policijom. Izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića „Uradili su sve da nas unište, ali Srbija će pobediti“.

SRPSKI TELEGRAF – „Dali živote za Kosmet i svoj narod“, o sahrani trojice Srba poginulih u Banjskoj.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar