Naslovne strane za ponedeljak, 22. april 2024. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za ponedeljak, 24. april pišu o najavi dela stranaka iz koalicije „Srbija protiv nasilja“ da će izaći na predstojeće izbore, najavljene za 2. jun, o predstojećem „mini odmoru“ za prvomajske i uskršnje praznike i drugim temama.

POLITIKA – „Više posmatrača nego birača“, o neuspelom referendumu o smeni gradonačalnika opština na severu Kosova. „Borićemo se za Srbiju“, naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, koji će u Njujorku učestovati na sednici Saveta bezbednosti UN.

BLIC – „Opozicija sad traži džokera za izbore“, o odluci dela opozicije da izađe na izbore, najavljene za 2. jun. „Milion Srba se sprema za put za praznike“, piše list o „mini odmoru“ za prvomajske i uskršnje praznike.

VEČERNJE NOVOSTI – List piše da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić učestvovati na sednici Saveta bezbednosti UN, u tekstu pod naslovom „U Njujorku o progonu Srba na Kosmetu“. „Opozicija bi sad da bojkotuje i bojkot“, o predstojećim izborima.

DANAS – „Ključna reč je „Borba“ sitnim koracima do cilja“, o odluci dela opozicije da izađe na izbore najavljene za 2. jun. „Prazne i kutije i ulice“, o neuspelom referendumu za smenu gradonačelnika četiri opštine na severu Kosova.

NOVA – „Deo opozicije izlazi na izbore pod lošim uslovima“, piše list o izborima najavljenim za 2. jun. List piše da je Srbija u vrhu najrizičnijih država za dobijanje infrakta, u tekstu pod naslovom: „Ubiše nas nezdrava hrana, zagađem vazduh i stres“.

KURIR – „Uspeh“ – Siniša Mali: Čelnici MMF pohvalili Srbiju. List piše da su bolnice opet pune pijanih tinejdžera: „Opasno“ – roditelji, gde su vam deca.

SRPSKI TELEGRAF – List piše o preminulom kontroverznom crnogorskom biznismenu Branu Mićunoviću.

ALO – „Monstrum na fejzbuku najavio ubistvo supruge“, svirepi zločin u Novom Sadu. List piše i da je „Umro zločinački komandant OVK“, Gani Imeri izbegao kaznu.

INFORMER – List piše da su „SAD ukrale milijarde od Rusije“ – pucali sebi u nogu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.