U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 22. januar

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o najavljenim projektima u okviru specijalizovane izložbe „Ekspo 2027“, trovanju radnika u aleksinačkoj fabrici „Magna“, mogućem ponavljanju izbora u Beogradu i drugim temama.

ALO – „Biće Expo najveće gradilište“, izjavio je ministar finansija Siniša Mali prilikom obilaska radova u Surčinu.

BLIC – O projektima za „Ekspo 2027“ u tekstu „Niče jedan novi grad“. List predstavlja i listu „50 najmoćnijih u sportu“.

VEČERNJE NOVOSTI – „Ceo budžet Srbije za bolji život svih građana“, o projektima najavljenim do 2027. godine. „Otrovani radnici podneće prijave“, o trovanju u aleksinačkoj fabrici „Magna“. „Masakr na pijaci u Donjecku“, o napadu Ukrajine na taj grad.

DANAS – „Obećao skok, a doveo nas na ivicu ambisa“, kažu sagovornici lista o projektima koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Direktor za kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović, govoreći o mogućem poništavanju beogradskih izbora, navodi „Možda u Ustavnom sudu izvuku glavu iz peska“. „Zloupotrebe se mogu sprečiti“, tvrde iz ministarstva turizma o vaučerima za odmor u Srbiji.

INFORMER – „Srpska vojska najjača u regionu“, list piše o mestu Vojske Srbije na svetskoj listi portala Global fajerpauer.

KURIR – „Izazov“, izjava ministra finansija Siniše Malog o projektima u vezi međunarodne izložbe „Ekspo 2027“.

NOVA – Predsednik Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić u intervjuu za list kaže „Svi se spremaju za prolećne izbore u Beogradu“. „Vučiću stranci dali rok od godinu dana da vrati litijum u igru“, tvrdi list.

POLITIKA – „Karta za EU jedina sigurna investicija“, o viznoj liberalizaciji za Kosovo. Ambasadori Nemačke i Francuske u Srbiji u autorskom tekstu za list navode „Jelisejski sporazum je temelj pomirenja“. Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac za list kaže „Potrebe građana iznad političkih interesa“.

SRPSKI TELEGRAF – „Srbija sanja velike snove“, najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića u vezi projekta „Ekspo 2027“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar