U trendu

Naslovne strane za ponedeljak 25. septembar

Na naslovnim stranama beogradski listovi u izdanju od ponedeljka 25. septembra pišu o oružanom sukobu na Kosovu i Metohiji u kojem su ubijeni policajac i trojica Srba, o početku isplate 10.000 dinara za decu do 16 godina i drugim temama.

ALO – Oružani sukob u Banjskoj na Kosovu i Metohiji „Kurtijevi teroristi ubijaju Srbe“, piše list. „10.000 dinara za milion dece“, od danas isplata deci do 16 godine.

BLIC – „Totalni haos na Kosmetu: Desant na manastir“, naoružane maskirane osobe upale u manastir Banjska na Kosovu i Metohiji. „Virusi kose Srbiju“, piše list.

VEČERNJE NOVOSTI – O oružanom sukobu u Banjskoj na severu Kosova „Krvavi plodovi terora Prištine“. „Po 10.000 dinara za milion dece“, danas počela isplata deci do 16 godina.

DANAS – Oružani sukob u selu Banjaska na severu Kosova, ima poginulih i ranjenih: „Priština i Beograd se međusobno optužuju“, piše list. List piše o 21. protestu „Srbija protiv nasilja“ u Beogradu pod naslovom Protest kreće na turneju.

INFORMER – „Krv je na Kurtijevim rukama“, naslov je teksta o situaciji na severu Kosova.

KURIR – O sukobu na severu Kosova: „Bure baruta“. Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio za list „Podrška Rusije i Kine za sednicu SB UN o Kosovu“.

NOVA – „Rafali na Kosovu“, piše list. O slučaju Jovanjica „Inspektore Malog Sente optužuju bez dokaza“.

POLITIKA – „Oružani incident kod manastira Banjska“, osuda nasilja i pozivi na uzdržanost, piše list.

SRPSKI TELEGRAF – Predsednik Srbije Aleksandar Vučića u obraćanju povodom situacije na Kosovu i Metohiji rekao: „Sve nas pobijte, nikada nećemo priznati Kosovo“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar